SOLGT

Enggårdsvej 1

  • 121 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 2640 Hedehusene
  • Boligareal: 121 m2
  • Grundareal: 690 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1907
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Jeg har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne toplansvilla i det hyggelige Hedehusene. 

Her får I velværegaranti for alle pengene, for med en naturskøn placering tæt på Hedehusenes bymidte kommer I næppe til at mangle nogle af hverdagens nødvendigheder. 

Villaen her på Enggårdsvej 1 er opført i 1907 og siden hen løbende gennemgået renoveringer, hvilket betyder, at boligen nu står flot med pudsede mursten samt nyere vinduer og døre. Ejendommen omkranses af hegn og hæk, og I får altså en ugeneret have at nyde familiens nærvær i. Grunden er placeret midt i et smukt markområde, hvilket giver jer en dejligt og idyllisk udsigt fra husets førstesal, og på den store træterrasse kan I nyde tilværelsen med sol det meste af dagen. 

Inden døre får I en yderst familieideel planløsning, der forkæler med en stueetage, hvor I både har indgang til entréen eller til det separate bryggers. Hele boligens interiør er meget nutidigt, hvilket blandt andet ses på badeværelset, der er renoveret i 2015, samt i køkkenet, der står flot med hvide elementer og en træbordplade. Her får I desuden gulvvarme i hele rummet, og efter madlavningen kan hyggen rykkes ind i den indbydende stue, der opvarmes af en centralt placeret brændeovn. 

Førstesalen byder på et rummeligt repos og to skønne soveværelser. Villaen har rigtig gode indretnings- og tilbygningsmuligheder, og den egner sig både til den lille børnefamilie, førstegangskøbere eller parret, der ønsker god plads at brede sig på.

 

Hedeland er et stort, naturskønt område med søer, skovarealer og rideskoler, men trods den grønne beliggenhed befinder I jer ikke mere end 10 minutter væk fra Roskilde by, hvor I både finder gode butikker og badebroer ved fjorden. Derudover har I gode indkøbsmuligheder i Høje Taastrups City2 lige i nærheden, og så kan den nærtliggende motorvej nemt føre jer til Københavns Centrum. 

Velkommen til! 

Ansvarlig mægler

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.