SOLGT

Vejlebrovej 70

  • 99 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2635 Ishøj
  • Boligareal: 99 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1971
  • Energimærke: D

Beskrivelse

På Vejlebrovej i Ishøj centrum, ligger denne sjældent udbudte lejlighed og imponerer med en flot modernisering og en ideel planløsning, som giver plads til at udleve familielivet.

Lejligheden er beliggende på 2.sal i en nydelig ejendom fra 1971 med en sund ejerforening, elevator i opgangen og renoveret fælles områder, som indbyder til et dejligt udeliv for både børn og voksne.

Her får I råderet over 99 lysfyldte og indretningsvenlige kvadratmeter. Hoveddøren åbner op for en lang fordelingsentré med skabsplads, hvorfra der er adgang til alle boligens rum. Den velindrettede planløsning fordeler sig over tre soveværelser, et nyere køkken, et gennemført og lækkert renoveret badeværelse og en kæmpestor stue med tilhørende altan. Lejligheden fremstår flot med pæne gulve, fine fyldningsdøre og en nutidig indretning, som viser sig i det stilsikre køkken og badeværelse. Køkkenet står med en flot kombination af hvide elementer og lyse træbordplader, der tilsammen udgør et nordisk og tidssvarende udtryk. Imens viser badeværelset sig i lyse og indbydende farver med nydeligt interiør ved håndvasken, separat bruseafsnit og plads til en vaskemaskine. I hjertet af boligen binder stuen hele hjemmet sammen og danner lejlighedens samlingspunkt, hvor opholdsstuen og spiseafdelingen forenes og åbner op for den ugenerte altan, hvorfra en dejlig udsigt over nabolaget kan nydes i solens lune stråler.

Med adresse på Vejlebrovej flytter I ind i et dejligt kvarter, bare 5 minutters cykeltur fra vandet, som indbyder til hyggelige slentreture på de varme sommerdage. Nærområdet byder på gode handlemuligheder med både Aldi, Rema1000 og Lidl inden for gåafstand, og når de helt store indkøb skal klares, så samler Ishøj Bycenter alle de bedste butikker under samme tag, bare få minutter til fods fra hoveddøren. De nærtliggende skoler, svømmehallen og idrætscentret gør beliggenheden utrolig børnevenlig og ideel for familielivet. Ja, her vil I aldrig mangle noget, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så kan både bus og tog nås til fods.

-Den ideelle planløsning for børnefamilien, og med en beliggenhed som denne, bliver det ikke svært at finde sig tilrette!

Ansvarlig mægler

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.