SOLGT

Vejlebrovej 94

  • 76 m2
  • 2

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2635 Ishøj
  • Boligareal: 76 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1970
  • Energimærke: D

Beskrivelse

På Vejlebrovej 94 ligger denne penthouselejlighed og udbydes nu til salg. I får 76 helt indflytningsklare og yderst velholdte kvadratmeter med stor altan og udsigt hele vejen hen til Ishøj Strand. Med denne lejlighed skal I hverken gå på kompromis med boligen eller beliggenheden!

Lejligheden placerer sig helt oppe på 4. sal i en ejendom fra 1970 prydet af store vinduespartier, som indrammer beboernes altaner. I opgangen står en elevator klar til at fragte jer op foran hoveddøren, og I får naturligvis også brugsret til et privat kælderrum. Der er gode muligheder for parkering foran ejendommen, og her finder I også de hyggelige, grønne fællesområder med muligheder for store og små. Ejerforeningen er god og veldrevet, og med denne bolig er I sikrede lave fællesudgifter i et hyggeligt og roligt område uden støj. Lejligheden er derfor ideel til singlen, parret, den lille børnefamilie eller til seniorerne.

Flotte, lyse trægulve breder sig gennem rummene, og her er et skønt lysindfald takket være de mange vinduer. Hoveddøren åbner op til entréen, som er udnyttet til perfektion med indbygget skabsplads, og den giver adgang til resten af boligen. Køkkenet er opført i fine, hvide elementer, og herinde er der plads til en stor spiseafdeling. Stuen står med vinduespartier mod syd, og med spiseafdelingen i køkkenet har I et hav af indretningsmuligheder herinde. Døren i enden giver adgang til den store og skønne altan, som naturligvis også vender perfekt mod syd, så I er garanteret et hav af soltimer. Den er indrammet af glas, som de kolde måneder får altanen til at fungere som en udestue, og om sommeren kan glasset skydes til siden. Boligen byder også på et godt soveværelse samt et renoveret badeværelse fra opført med gulvvarme, fine fliser og separat brus.

Beliggenheden er helt i top. Lejligheden ligger hengemt i rolige omgivelser, men samtidig har man alt inden for rækkevidde. Ishøj St. ligger kun 350 meter fra hoveddøren, og nærområdet byder også på gode indkøbsmuligheder med bl.a. Netto, Rema1000 og Bilka. Her er gode dagsinstitutioner, skoler og legepladser, og som prikken over i’et er der ikke mere end 15 minutter til Ishøj Strand.

Hvad mere kan man drømme om?

Ansvarlig mægler

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.