SOLGT

Vejlegårdsparken 32

  • 86 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 2665 Vallensbæk Strand
  • Boligareal: 86 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1966
  • Energimærke: D

Beskrivelse

I en af Hovedstadsområdets hyggeligste byer, Vallensbæk, ligger denne treværelses herlighed og venter på sine nye ejere. Måske er det jer? Her er tale om en skøn lejlighed med en god planløsning, en solrig altan og en sublim beliggenhed tæt på alle byens faciliteter. Vi byder velkommen til en tur indenfor! 

Ejendommen er placeret på en rolig stikvej lidt nord for byens tumult og stress. Her kan man parkere bilen lige ved siden af bygningen, der er opført i ’66 og forkæles af et dejligt fællesareal med legeplads midt på en stor, grøn plæne – perfekt til en sommerdag i det fri med børneleg og picnic. 

Indenfor åbner hoveddøren op til 86 kvadratmeters smukke rammer, der kan blive jeres nye hjem. Her indledes den stilrene bolig af en gang, der både giver adgang til en rummelig et rummeligt børneværelse. Herfra går turen videre til et stort og pænt badeværelse, hvor der er, bruseniche og vaskesøjle, og sideliggende hertil ligger boligens køkken der har alt hvad et moderne køkken burde indeholde af hårde hvidevare. Endeligt prydes boligen af en veldrejet stue, hvor man både kan slænge sig i sofaen og nyde et veltilberedt måltid, og til venstre herfor venter lejlighedens andet soveværelse. Begge har udgang til den fantastiske, lukket altan, som solens stråler trofast rammer til langt ud på aftenen. Alle fællesrum har pæne trægulve, og hjemmets størrelse gør det ideelt til både førstegangskøbere, den lille familie eller studerende, der er på udkig efter delevenlige kvadratmeter. 

Adressen er beliggende i cykelafstand til både station, spisesteder og indkøbsfaciliteter ved Centervej, og skulle den danske sommer mod al forventning vise sig fra sin gode side, kan kroppen nemt afkøles med en havdukkert på den populære Vallensbæk Strand.

Ansvarlig mægler

Vores mægler vil hjælpe dig gennem hele processen, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål.